AQUA CLEAN OSIENPESUKONE

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, miksi valita Suomessa valmistettu AQUA CLEAN-osienpesukone ja minkälaisia ratkaisuja tarjoamme. Kerromme myös toimialakohtaisista ratkaisuistamme konepajateollisuudelle, rautateille, ajoneuvohuoltoon ja ilmailulle.


MIKSI VALITA AQUA CLEAN OSIENPESUKONE?

Pesutulos, tuottavuus ja ympäristö - lue lisää täältä!

Erinomainen pesutulos
Kuuma pesuneste (veden ja alkalisen pesuaineen seos) suihkutetaan pestäville kappaleille kaikista suunnista pyörivän suihkuputkiston avulla. Tämä poistaa lian ja rasvan tehokkaasti.

Tuottavuus
Korkea paine ja lämpötila, yhdistettynä suureen pesunesteen virtaukseen, tehostaa pesunesteen mekaanista rasvanpoistovaikutusta. Korkea lämpötila nopeuttaa lisäksi kappaleiden kuivumista pesun jälkeen.

Ympäristö
Pesu tapahtuu suljetussa kierrossa, mikä pienentää haittaa ympäristölle. Alkalinen pesuneste kierrätetään, puhdistetaan ja suodatetaan pesujen välillä, minkä ansiosta pesunesteen vaihtoväli on pidempi. Tämän ansiosta säästät myös aikaa ja rahaa. Autamme mielellämme materiaali- ja pesuainevalinnoissanne myös ympäristöä silmälläpitäen.


OSIENPESUKONE - TUOTEVALIKOIMA

Aqua Clean osienpesukoneita käytetään erityisesti seuraavilla toimialoilla, tyypillisesti metalliosien pesuun:

  • Konepajateollisuus
  • Rautatiet ja ajoneuvohuolto
  • Ilmailu

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET: COMPACT JA SINGLE

Mikäli puhtausvaatimuksenne täyttyvät pelkän pesun (ilman huuhtelua) avulla, ratkaisu on yksivaihepesukone:

  • Compact-sarja (aiemmin AS) pienten ja keskisuurien kappaleiden (max halkaisija 1.200 mm/kantavuus 700 kg) pesuun, tyypillisesti huoltoympäristössä.
  • Single-sarja (aiemmin AC) sarja keskisuurien ja suurien kappaleiden pesuun, tyypillisesti tuotantoympäristössä ja korkean automaatioasteen tarpeisiin

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET: MULTI-SARJA

Multi-sarjan osienpesukone soveltuu keskisuurien ja suurien kappaleiden pesuun, kun puhtausvaatimuksenne edellyttävät sekä pesua että huuhtelua. On myös tiettyjä prosesseja, joissa käytetään monivaihepesukonetta, esim. metallin fosfatointi.

HIGH FLOW - KORINPYÖRITYSPESUKONEET

Korinpyörityspesukoneet on tarkoitettu vaativien, monimutkaista geometriaa omaavien komponenttien puhdistamiseen, usein massatuotannossa. Pesu tapahtuu koneen kammiossa pyörivässä korissa. High Flow-pesukoneita käytetään pääasiassa teollisuuden tuotannon kokoonpanoa edeltävissä tuotantovaiheissa, joissa pestäville kappaleille on asetettu erittäin korkeat puhtauskriteerit.

AVIATION - ILMAILU

Ilmailuteollisuuden tuotantoon ja MRO-käyttöön. Olemme toimittaneet ratkaisuja Eurooppaa, Lähi-Iltään, Afrikkaan ja Kauko-Itään. Asiakkaitamme ovat mm. Rolls-Royce Aerospace, Agusta Westland, Airbus, Emirates, Aeroflot, Lufthansa, Finnair ja SAS.

RAIL

Aqua Clean valmistaa pesukoneita myös rautatie-, metro- ja raitiovaunualalle. Ratkaisujamme käytetään mm. telien, akselistojen, moottoreiden ja suodattimien pesuun. Olemme toimittaneet ratkaisuja Eurooppaan, Lähi-Itään, Afrikkaan ja Kauko-Itään. Asiakkaitamme ovat mm. EuroMaint, SweMaint, TMB Barcelona, Metropolitana de Lisboa, Lucchini, Dubai Metro, Doha Metro Qatar, SBS Transit, Singapore ja Bangkok Metro.

AQUA CLEAN SPECIAL OSIENPESUKONEMALLIT

Osienpesukone erityistarpeisiinne. Kyseessä voi olla perusmallin modifiointi tai täysin teille räätälöity ratkaisu. Meillä on kokemusta jopa 12-metristen ja 40-tonnisten kappaleiden osienpesukone toteutetaan. Asiakkaitamme ovat mm. SEW-Eurodrive, Siemens Winergy, NGC Nanjing, Volvo, Scania, Wärtsilä, Eickhoff, Bosch, Vestas ja Sandvik.

TUNNELIPESUKONEET

Kun tarvitset suurta kapasiteettia ja integraatiota tuotantoprosessiinne, ratkaisu on Aqua Clean Tunnel. Valikoimassamme on kolme peruskonetta, muuttujina hihnan leveys ja nopeus. Tunnelipesukoneisiin on saatavilla myös huuhtelu, viilennys ja kuivaus. Koneita on myös mahdollista muokata ja räätälöidä erityistarpeisiinne.

AS-100 single stage
AQUA CLEAN Multi
Multi
Rail
Aviation
Tunnel