TIETOSUOJASELOSTE

Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi tuotteitamme tai palveluitamme tai ottaessasi yhteyttä Aqua Clean:iin verkkosivustomme kautta (jäljempänä yhdessä ”Palvelu”), sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä Palveluamme, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttösi uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.


TIEDOT REKISTERISTÄ


Rekisterin nimi: AQUA CLEAN OY:N ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERI

Rekisterinpitäjä: Aqua Clean Oy, Kappelitie 6 B, 02200 Espoo, y-tunnus 0915306-2, jäljempänä ”Aqua Clean”.

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa: Juha Makkonen, juha.makkonen at aquaclean.fi

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Asiakastiedot ja asiakkuuksiin liittyvät tiedot

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot tai osa niistä:

  • Yrityksen ja/ tai henkilön etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Yleisesti saatavilla olevat luokittelutiedot, ja tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista.
  • Henkilöiden itsensä antamat luokittelutiedot (esimerkiksi kiinnostuksen kohteet)
  • IP-osoitetieto tai muu tunniste
  • Asiakaspalautetiedot
  • Tilaus-, laskutus- ja toimitustiedot
  • Evästeiden kautta kerättävät tiedot
  • Sosiaalisen median kanavista kerättävät tiedot
  • Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

VERKKOPALVELUSTAMME KERÄÄMÄMME TIEDOT

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itsetoimittanut yhteydenottolomakkeella Aqua Clean Oy:n verkkosivuston aquaclean.fi tai palvelun alasivujen tai ali-domainien (esim. extranet.aquaclean.fi) kautta, tai sähköpostilla.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriä käytetään henkilötietolakia noudattaen asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, Palvelun tuottamiseen ja kehittämiseen, Palvelusta ja tuotteista tiedottamiseen ja viestimiseen, sekä laskuttamiseen. Verkkopalvelussa annettujen tietojen perusteella pystymme myöntämään pääsyn niihin verkkopalvelun eri osiin ja sisältöihin, joita olet itse pyytänyt.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta saatamme myös lähettää sinulle kohdennettuja markkinointi- ja asiakasviestejä. Mikäli et kuitenkaan halua saada meiltä viestejä, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta Aqua Clean:lle.

TIETOJEN LUOVUTUS

Emme luovuta, myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille.

Voidaksemme toimittaa Palvelua sinulle parhaalla mahdollisella tavalla, saatamme luovuttaa tietoja kanssamme samaan konserniin kuuluville yhtiöille ja yhteistyökumppaneillemme, jotka käsittelevät tietojasi ainoastaan Palvelun toimittamisen vaatimissa rajoissa. Yhteistyökumppanimme eivät käytä tietoja muihin tarkoituksiin eivätkä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Aqua Clean Oy voi kuitenkin luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja voidaan luovuttaa myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle mm. tietojen teknisen ylläpidon ja käsittelyn toteuttamiseksi alihankkijoidemme toimesta.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteriin pääsy on ainoastaan Aqua Clean:n työntekijöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Työntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat automaattisesti tietokoneelle / päätelaitteelle kävijän vieraillessa eri verkkosivustoilla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana.

Sivustomme käyttää Google Analytics –ohjelmistoja (”Ohjelmistot”), kerätäkseen anonyymejä tilastoja sivuston käyttäjistä tarkoituksenaan parantaa Palvelun laatua. Ohjelmistot tallentavat muun muassa tietoja siitä, millä sivulla käyt, kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivustolle ja mitä linkkejä klikkaat.

Mikäli et halua Palvelun saavan tietoja evästeiden avulla, voit kieltää evästeet (useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen). Huomaa kuitenkin, että tällöin Internet-sivut ja/tai Palvelu ei välttämättä toimi häiriöittä.

 

SOSIAALISEN MEDIAN LIITÄNNÄISET

Aqua Clean:n sivustoilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä ns. sosiaalisen median liitännäisiä (esim. Facebookin tms. yhteisöliitännäisiä). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan. Näihin Aqua Clean:n sivustoilla ja Palvelussa oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Aqua Clean:llä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä Aqua Clean ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritellylle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Tietojen tarkistusta koskevan pyynnön voi esittää myös henkilökohtaisesti Aqua Clean Oy:n käyntiosoitteessa Kappelitie 6 B, 02200 Espoo.

Sinulla on myös oikeus kieltää Aqua Clean Oy:tä käsittelemästä sinua koskevia tietoja suoramarkkinointia, etämyyntiä tai mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä Aqua Clean:n rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

Päivitetty 7.8.2017

Contact