Tiivis messusyksy energiansäästöteemalla - Aqua Clean Oy

Tiivis messusyksy energiansäästöteemalla

Aqua Clean osallistuu syksyn 2022 aikana kolmille messuille. Tarkoituksena on tuoda esille energiansäästönäkökulmaa näin energiakriisin keskellä. Aqua Clean pesuteknologia tarjoaa energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja moniin erilaisiin pesutarpeisiin. Lisäksi tuomme esille mahdollisuuksia räätälöidä asiakaskohtaisia ratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.

Ensimmäisenä vuorossa on Berliinissä järjestettävä Innotrans 20.9.2022, joka on merkittävä raideliikenteen messutapahtuma. Niin euroopassa kuin muuallakin maailmassapanostetaan tällä hetkellä huomattavasti julkiseen liikenteeseen, joten samalla myös kalusto vaatii aikaisempaa enemmän huoltoa.

Meillä on pesujärjestelmiä, jotka on räätälöity nimenomaan tähän käyttöön. Raideliikenteessä on erittäin tärkeää, että osat pestään huolellisesti, jotta kaluston käyttö on turvallista. Samoin myös lentoliikenteessä on erittäin korkeat puhtausvaatimukset ja Aqua Cleanilta löytyykin mm. erityisesti vanteiden pesuun räätälöity ratkaisu vakio ratkaisujen lisäksi.

Alihankintamessut 2019

Kahdet messut Suomessa

Syyskuun loppupuolella 27.-29.9. järjestetään lisäksi Alihankintamessut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Aqua Clean löytyy osastolta A118. Esillä on muun muassa Compact-kokoluokan pesukone sekä TierraTech-ultraäänipesukone. Lisäksi luvassa on vielä yhdet messut marras-joulukuun vaihteessa.

Messujen kantavaksi teemaksi on valittu ajankohtainen aihe eli sähköhinnan nousun vaikutus teollisuuteen. Aqua Cleanin pesukoneiden avulla voidaan säästää huomattavasti energiaa. Aqua Clean pesukoneet ovat lämpöeristettyjä ja suunnitteltu energiaa säästäviksi.

Pesukoneet voidaan varustaa kondenssierottimella, jolloin höyry pystytään kondensoimaan takaisin nesteeksi. Tämä vähentää puhtaan veden täytön tarvetta ja samalla säästetään energiaa mitä tarvittaisiin puhtaan nesteen lämmittämiseksi. Lisäksi Aqua Cleanin tehokkaat suodatusjärjestelmät pidentävät pesunesteiden elinkaarta ja tuovat tätä kautta säästöjä monilla eri tavoin.

Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset