Tunnelipesukone - Tunnelipesukoneet kaikkiin tarpeisiin

Aqua Clean Tunnelipesukone 

Aqua Clean tunnelipesukoneille on tunnusomaista tehokas pesu- ja kuivaustulos. Ne soveltuvat erityisesti jatkuvaan pesutarpeeseen ja ovat parhaimmillaan kooltaan pienten ja keskisuurten sarjavalmisteisten kappaleiden pesussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tunnelipesukoneet ovat integroitavissa osaksi tuotantoprosessia ja soveltuvat erinomaisesti myös robottisoluihin. Kehittynyt logiikkaohjausjärjestelmämme mahdollistaa helpon pesukoneen säädön sekä huoltotarpeiden seurannan suurikokoisen kosketusnäytön avulla.

Aqua Clean valmistaa tunnelipesukoneita yksivaihe- (vain pesu) sekä monivaihepesukoneina (pesu ja yksi tai useampi huuhteluvaihe). Tunnelipesukoneet ovat räätälöitävissä asiakastarpeiden mukaisesti ja niihin on saatavilla laajasti erilaisia lisävarusteita

Rakenne ja toiminta

Kaikki pesu- ja huuhtelualueet on varustettu suihkuputkilla, joissa on useita suuttimia. Useamman putken ratkaisulla Aqua Clean tunnelipesukoneiden pesutulos on huippuluokkaa ja mahdollistaa asiakkaiden tuotannon tehostamisen. Aqua Clean asiantuntemuksen avulla tunnelipesukoneen kuljettimen nopeus, tyyppi (ketju- tai verkkokuljetin) ja koko optimoidaan pestävien kappaleiden ja kapasiteettitarpeidenne mukaisesti. Näiden avulla saavutetaan tunnelipesukoneelle tehokas pesutulos ja oikea pesukapasiteetti. Jokaisella nestesäiliöllä on oma pumppu, ja pesuneste kierrätetään suodatinkorin kautta oikeaan säiliöön. Aqua Clean tunnelipesukoneiden tekniikan avulla pystytään hallitsemaan pesunesteiden virtausta eri pesuvaiheiden välillä ja näin vältetään pesunesteiden sekoittumista.

Miksi valita Aqua Clean Tunnel?

  • Erinomainen pesutulos
  • Korkea tuottavuus
  • Muunneltavuus käyttötarpeisiinne

Käyttökohteet

  • Konepajateollisuus
  • Tuotantolinjan osana tapahtuva jatkuva pesu- ja huuhtelutyö
  • Integraatio tuotelinjaan
Pyydä tarjous tästä mallista
Aqua Clean tunnelipesukone mahdollistaa jatkuvan osienpesun.
Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset