Manuaaliset pesulinjat - Aqua Clean Oy

Manuaaliset pesulinjat

Tierra Tech valikoimista löytyy useita erilaisia manuaalisia pesulinjaratkaisuja. Linjat koostuvat pesu-, huuhtelu-, kuivaussäiliöistä jotka ovat sijoitettuna yhteiselle rungolle. Säiliöitä voidaan sijoittaa useita halutun puhtausasteen mukaan ja puhtaustulosta voidaan tehostaa suodatusratkaisujen avulla. Pestävät tuotteet voidaan sijoitaa suoraan lastaustasolle tai vaihtoehtoisesti pesukoreihin. Pesukoreihin perustuvaa ratkaisua käytettäessä linjan päissä on lastaus- ja purkualueet, jolloin kaikkien altaiden käyttö on mahdollista komponenttien lastauksen/purun aikana. Alla on esitetty muutama esimerkki ratkaisuista. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme ja räätälöidään juuri teille sopiva ratkaisu!

Pyydä tarjous tästä mallista
Manuaalinen linja

TT-3x150N on kolmella altaalla varustettu linjaratkaisu, joka on varustettu ultraaänisäiliöllä, huuhtelusäiliöllä (kylmä tai kuuma) ja kuivauksella.

Tässä ratkaisussa kappaleet nostetaan ulkoisen nostimen avulla pesutasolle, joka lasketaan pneumaattisen tason avulla pesu/huuhtelu kylpyyn.

Manuaalinen linjaTT-5x150N on viidellä altaalla varustettu linjaratkaisu, joka tarjoaa huippuluokan puhdistustehoa. Linjassa on ultraäänipesu, 3 x huuhtelu ja kuivaus.

Tuotteet sijoitetaan pesukoreihin, joita voidaan liikuttaa operaattorin toimesta altaasta toiseen kevyen rullamekanismin avulla. Linjan molemmissa päissä on alueet lastausta ja purkua varten.

 

TT-2x350N kahden altaan manuaalinen pesulinja, jossa esipesuallas käsin tapahtuvaa esipesua varten. Pestävät tuotteet muotteja, jotka ovat sijoitettuna pesukoreihin.

 

Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset