AQUA CLEAN - TIETOA MEISTÄ

Tältä sivulta löydät lisätietoa kuten missiomme, arvolupauksemme, toimintamallimme ja yrityshistoriaa.


Missiomme:

Aqua Cleanin missio on ratkaista asiakkaan puhdistustarpeet kokonaisvaltaisesti:

  • Teknisesti
  • Kustannustehokkaasti
  • Energiatehokkaasti
  • Ympäristöä kunnioittaen

 

Arvolupauksemme:

  • Laatu: meillä on yli 30 vuoden kansainvälinen kokemus alalta ja hyvin tunnetut referenssit
  • Nopeus: tarjoamme tukea nopeasti ja lyhyellä varoitusajalla
  • Joustavuus: tuotevalikoimamme on kattava, minkä lisäksi tarjoamme monipuoliset lisävaruste- ja modifikaatiomahdollisuudet sekä räätälöidyt ratkaisut
  • Kustannus: hintamme ovat kilpailukykyisiä ja pyrimme tarjoamaan teille matalimmat kokonaiskustannuksen ja käyttökustannukset

 

Laatu:

Yrityksemme laatu- ja ympäristöasiat on yhdistetty toimintajärjestelmäksi, joka kattaa Espoon ja Porin yksiköiden keskeiset toiminnot. Järjestelmä perustuu SFS EN ISO 9001:2008 laatu- ja SFS EN ISO 14001:2004 ympäristöjärjestelmästandardeihin sekä OHSAS 18001 työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmään. Tavoitteinamme ovat entistä tyytyväisemmät asiakkaat ja toimintamme ympäristökuormituksen vähentäminen. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteidemme ja palveluidemme laatua, vähentämään virheitä ja ottamaan käyttöön uutta teknologiaa.

Nopeus:

Mitä tarvitsetkin, meille on tärkeää että saat meiltä ja kattavalta jakelu- ja palveluverkostoltamme ripeää palvelua silloin kun tarvitset, on kyseessä tarjouspyyntö, käyttötuki, huolto taikka pesukone- tai varaosatoimitus.

Joustavuus:

Organisaatiomme on matala, tuotantolaitoksemme on moderni ja tuotantomme on tilausohjautuva. Tämän ansiosta voimme valmistaa kaikkein monimutkaisimmatkin pesukoneet kohtuullisessa ja luvatussa ajassa. Varastossamme on kaikki tärkeimmät varaosat nopeisiin toimituksiin, minkä lisäksi käytämme modernia CRM- ja ERP-järjestelmää, joiden avulla suunnittelemme ja ohjaamme toimintaamme.

Kustannus:

Valitsemme toimittajamme laadusta tinkimättä. Pesukoneemme on helppo ottaa käyttöön, niiden huoltotarve on vähäinen ja usein voit hankkia kulutusosat myös paikallisesti. Meille on tärkeää, että vältyt piilokuluilta.

 

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä meihin!

Frey Taxell, perustaja ja toimitusjohtaja