AQUA CLEAN toimittaa sylinteriryhmäpesulinjan AGCO Powerille - Aqua Clean Oy

AQUA CLEAN toimittaa sylinteriryhmäpesulinjan AGCO Powerille

Aqua Clean Oy on sopinut historiansa suurimman yksittäisen pesujärjestelmän toimittamisesta AGCO Power Oy:n moottoritehtaalle Linnavuoreen. Alkuvuodesta 2021 toimitettava kokonaisuus sisältää dieselmoottorin sylinteriryhmien koneistuksen jälkeisen purseenpoiston ja esipesun robotisoidulla korkeapainetekniikalla, 2-vaiheisen viimeistelypesun AQUA CLEAN HF-pesukoneella, alipainekuivauksen AQUA CLEAN -alipainekuivaimella sekä sylinteriryhmien pesun jälkeisen jäähdytyksen mittauksia varten AQUA CLEAN -jäähdytysyksiköllä. Aqua Cleanin toimittama kokonaisuus on osa AGCO Power Oy:n yli 100 meurin investointiohjelmaa Linnavuoreen. Aqua Cleanin toimittama kokonaisuus tulee kiinteäksi osaksi Linnavuoren uudistettua tuotantolinjaa ja se on integroitu ohjauksen osalta AGCO Powerin MES-järjestelmään. Uuden pesujärjestelmän avulla pystytään tehostamaan merkittävästi viimeistelylaatua ja saavutetaan huippuluokan puhtaus- ja kuivaustulokset osana nykyaikaista valmistusprosessia.

Aqua Clean on jo aiemmin toimittanut useita pesuratkaisuja AGCO Power Oy:n Linnavuoren yksikköön ja nyt tehty sopimus vahvistaa entisestään yhtiöiden välistä yhteistyösuhdetta.

“Arvostamme suuresti AGCO Powerin osoittamaa luottamusta Aqua Cleaniä kohtaan. Jo yli vuosikymmen jatkunut yhtiöidemme välinen yhteistyö vahvistuu entisestään nyt allekirjoitetun kaupan myötä. Nyt toimitettavaan pesujärjestelmään sisältyvä, puhdistettavien kappaleiden koneistuksen jälkeisen purseenpoiston toteutus robotisoidulla korkeapainetekniikalla on sekä teknisesti että laadullisesti hyppy uudelle puhtauden tasolle”, toteaa Aqua Cleanin myyntijohtaja ja pääomistaja Frey Taxell.

Lisätietoja:

Aqua Clean Oy

Frey Taxell

+358 40 900 5588

frey.taxell@aquaclean.fi

Aqua Clean on yksi toimialansa johtavista osienpesukoneiden valmistajista globaalisti erityisesti konepaja-, raideliikenne ja ilmailusektorin asiakkaille. Yhtiön tuotesuunnittelu ja valmistus tapahtuvat Porissa mutta liikevaihdosta yli 80% tulee viennistä ympäri maailman.

AGCO on mailman johtava maatalouskoneiden kehittäjä ja valmistaja. AGCO POWER on ollut luottomoottori sukupolvelta toiselle yli 75 vuoden ajan. Me autamme monia maailman johtavia traktori- ja maatalouskonebrändejä äärimmäiseen suorituskykyyn – vaikeimmissakin olosuhteissa.

Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset