Kotimaiset yksi- ja monivaihepesukoneet - Aqua Clean Oy

Kotimaiset yksi- ja monivaihepesukoneet vaativaan käyttöön

Aqua Clean tarjoaa laajan kattauksen kotimaisia osienpesukoneita, joita käytetään muun muassa konepajateollisuudessa, raideliikenteessä, ilmailussa sekä yleisessä kunnossapidossa.

Valikoimista löytyy muun muassa tehokkaita ja ympäristöystävällisiä yksi- ja monivaihepesukoneita. Pesu tapahtuu pystypumppujen avulla tuotetun korkean tilavuusvirran sekä paineen yhdistelmän tuottamalla mekaanisella teholla.

Single eli yksivaiheiset pesukoneet

Acua Cleanin Single-koneet ovat yksivaiheisia pesukoneita eli niissä ei ole huuhtelua. Niitä käytetään yleensä valmistuksen välivaiheen pesuissa esimerkiksi konepajateollisuudessa tai kunnossapidon perustarpeissa. Single-koneet soveltuvat myös automatisoituihin robottisoluihin.

Single-pesukoneita löytyy useissa eri kokoluokissa ja ne ovat laajasti räätälöitävissä. Koneet voidaan varustaa monipuolisilla suodatusjärjestelmillä, joilla voidaan ylläpitää pesunesteen laatua. Lisäksi koneeseen on saatavilla kuuma paineilmapuhallus sekä kiertoilmatekniikkaan perustuva kuivausjärjestelmä.

Single-pesukoneiden ominaisuudet:

  • Soveltuu keskikokoisille ja suurille kappaleille
  • Hiljainen käyntiääni
  • Energiatehokas
  • Helppo käyttää ja huoltaa
  • Vakiona lämpöeristetty pesukammio, sähkömekaaninen nosto-ovi, pyörivä suihkuputkisto ja pesusäiliö sivusäiliöllä
Aqua Clean ACV-2.5

Multi eli monivaihepesukoneet

Aqua Cleanin Multi-koneet ovat 2- tai 3-vaiheisia pesukoneita, joissa on pesu ja huuhtelu sekä tarvittaessa toinen huuhteluvaihe. Koneita käytetään erityisesti koneistavassa teollisuudessa ennen kokoonpanoa tai maalausta, jolloin pesutuloksen on oltava erinomainen. Multi-koneet soveltuvat myös automatisoituihin robottisoluihin.

Multi-pesukoneet ovat varusteltavissa laajasti erilaisilla lisävarusteilla, kuten suodatuksilla, kuivausjärjestelmillä sekä manuaalisilla ja automaattisilla kuljetinjärjestelmillä. Kiertoilmaan perustuvalla kuivauksella voidaan saavuttaa korkea kuivausaste ja samalla kappale voidaan tarvittaessa lämmittää seuraavia tuotantovaiheita varten.

Multi-pesukoneiden ominaisuudet:

  • Erinomainen pesutulos
  • Korkea tuottavuus
  • Muunneltavuus
  • Soveltuu etenkin koneistettujen komponenttien pesuun ja huuhteluun
  • Vakiovarusteena ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, lämpöeristetty pesukammio, pyörivä suihkuputkisto, sähkömekaaninen nosto-ovi sekä säiliöjärjestelmä, jossa on erilliset säiliöt pesu- ja huuhtelutoiminnoille

Kotimaista laatua Aqua Cleanilta

Aqua Clean on suomalainen yritys, joka valmistaa pesukoneita vaativaan käyttöön, mutta tarjoaa lisäksi kokonaisratkaisuita esimerkiksi konepajateollisuuteen sekä raide- ja ilmailuliikenteen käyttöön.

Kokonaisvaltaisten elinkaaripalveluiden avulla asiakas saa koneet, pesuaineet, asennuksen, huollot sekä modernisoinnit samasta osoitteesta. Kuluvien osien säännöllinen huolto takaa pesukoneelle häiriöttömän toiminnan. Aqua Clean tarjoaa myös säännöllisiä huoltosopimuksia.

Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset