Räätälöidyt ratkaisut osien pesuun - Aqua Clean Oy

Räätälöidyt ratkaisut osien pesuun – Näin pesulinjasto rakennetaan

Räätälöidyt ratkaisut osien pesuun on helppo toteuttaa, kun asiaan perehtyy ammattilaisen opastuksella. Aqua Cleanin asiantuntijoiden avulla voidaan räätälöidä juuri teidän yrityksenne tarpeisiin soveltuva pesukone tai kokonainen pesulinjasto. 

Tässä artikkelissa käymme läpi, millaisia räätälöityjä ratkaisuja Aqua Clean tarjoaa asiakkailleen osien pesuun. Tarjoamme muun muassa osienpesukoneet, kuljetuslinjastot ja pesukorit. Voit tutustua tarkemmin tuotteisiimme Aqua Cleanin tuotevalikoimassa. 

Yksivaiheinen osienpesukone AS-100HD pienten ja keskisuurten kappaleiden pesuun
Aqua Clean tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja osien pesuun.

Manuaalinen kuljetinratkaisu 

Tavallisen osienpesukoneen toimintaa voidaan tehostaa merkittävästi lisäämällä pesukoneen eteen manuaalinen kuljetinratkaisu, jolloin kapasiteetti jopa tuplaantuu. 

Manuaalinen kuljetinratkaisu on kustannustehokas valinta, jos pestäviä osia ei ole suurta määrää. Se vaatii vähemmän suunnittelua verrattuna automaattiseen kuljettimeen ja kuljettimen aluetta ei tarvitse aidata, jolloin ratkaisusta tulee kustannustehokkaampi kuitenkin tarjoten kapasiteetin merkittävän kasvattamisen. 

Manuaalisesti toimiva kuljetinratkaisu sitoo kuitenkin työvoimaa, koska kappaleiden lastaamisen ja purkamisen lisäksi pesuvaunujen liikuttelu tapahtuu käsin. 

Automaattinen kuljetinratkaisu 

Automaattinen kuljetinratkaisu eroaa manuaalisesta merkittävästi, koska automaattinen kuljetin toimii helpon käyttöliittymän avulla automaattisesti. Automaattinen kuljetinjärjestelmä siirtää pesuvaunut pesuun ja pesusta pois. Automatiikan avulla puhtaat pesuvaunut voidaan toimittaa suoraan esim. Puhdastilaan. Pesukoreja ei siis tarvitse siirrellä käsin, vaan kuljetin hoitaa likaisten osien viemisen pesukoneeseen ja puhtaiden osien tuomisen koneesta. 

Automaattisesti toimiva kuljetinjärjestelmä ei vaadi jatkuvaa aktiivisuutta työntekijöiltä. Linjasto toimii nappia painamalla, ja pesulinjaston asetuksia voi säätää helposti kosketusnäytöltä. Koneen ei myöskään tarvitse olla varovainen juuri pesusta tulleiden kuumien osien kanssa, toisin kuin työntekijöiden, jotka käsittelevät osia manuaalisesti. 

Aqua Clean on kiinnittänyt erityistä huomiota linjaston turvallisuuteen, jolloin kuljetusjärjestelmä on turvallinen käyttäjille ja helppohoitoinen kunnossapidon näkökulmasta. Automaattinen linjasto täytyy myös aidata muusta tuotantotilasta, toisin kuin manuaalinen pesulinjasto. 

Pesulinjastosta saadaan automatiikan avulla tehokas ja toimintavarma. Automaattinen linjasto säästää myös aikaa verrattuna manuaaliseen pesulinjastoon, jos pestäviä osia on paljon.  

Pitkien kappaleiden pesukoneet 

Osienpesukoneet voivat pestä monta kappaletta kerrallaan, mutta jotkin toimialat tarvitsevat pesukoneita, jotka on suunniteltu pitkien kappaleiden pesuun. Esimerkiksi putket ja sylinterit voivat tarvita erityisen räätälöidyn pesukoneen, joka mahdollistaa pitkien kappaleiden pesun sisältä ja ulkoa. pesukoneen, jotta ne mahtuisivat pestäväksi. 

Multi osienpesukone
Pitkittäiskappaleiden pesuun suunnitellut pesukoneet voivat puhdistaa esimerkiksi sylintereitä.

Pitkille kappaleille suunnitellulla pesukoneella voidaan pestä myös pieniä osia omalla pesuvaunulla. Tällä tavalla pesukoneesta saadaan kaikki hyöty irti myös silloin, kun pitkiä kappaleita ei ole pudistettavana. 

Pesukone ja robotiikka 

Aqua Cleanin pesukoneet on mahdollista yhdistää kaikkiin yleisimpiin teollisuusrobotteihin. Tehtaat ja teollisuusympäristöt ovat täynnä älykkäitä laitteita, jotka keskustelevat keskenään. Sen vuoksi osienpesukoneen täytyy myös pystyä kommunikoimaan muiden laitteiden kanssa. 

Pesukone voidaan integroida pesusoluun, jossa useitakin pesuvaunuja lastataan ja puretaan robotin avulla. Pesukoneen yhdistettävyys robotiikan kanssa tehostaa ja helpottaa koko tuotantoprosessia. 

Aqua Cleanin pesukoneet tarjoavat uusia mahdollisuuksia 

Manuaalinen tai automaattinen linjasto, pesukone pitkille osille ja yhteensopivuus robottien kanssa. Kuten artikkelista tulee ilmi, Aqua Cleanin teollisuuspesukoneet mahdollistavat monipuoliset ratkaisut erilaisissa pesutarpeissa. 

Voimme räätälöidä pesulinjaston vastaamaan asiakkaan tarpeita. Pystymme tekemään pesukoneesta esimerkiksi molemmilta puolilta avattavan, jolloin osat voidaan tuoda koneen sisään teollisuustilan likaiselta puolelta ja ottaa ulos koneesta puhtaassa tilassa. Tällä tavoin kontaminoitumisen riksi pienentyy. 

Meiltä löydät edistykselliset ja yksinkertaiset ratkaisut osien pesuun kaikilla aloilla. Olemme kehittäneet erilaisia ratkaisuja monien erilaisten yritysten tarpeisiin vuosien varrella. Jos kaipaat manuaalista tai automaattista pesulinjastoa, ultraäänipesukonetta tai älykästä pesukonetta, jonka voi yhdistää robotiikkaan, ole yhteydessä meihin! 

Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset