Tierra Tech ultraäänipesukoneet vaativaan käyttöön - Aqua Clean Oy

Tierra Tech valmistaa ultraäänipesukoneita vaativiin työtehtäviin

Aqua Clean edustaa kansainvälisesti arvostettuja Tierra Tech -ultraäänipesukoneita, jotka sopivat moniin vaativiin työtehtäviin. Erityisesti yritysten ja teollisuuden käyttöön soveltuvat ultraäänipesukoneet voidaan muokata helposti erilaisiin tarpeisiin. Tämän takia moni teollisuuden alan yritys on päätynyt hankkimaan Tierra Techin pesukoneen.

Tierra Techin ultraäänipesukoneiden suosio ei ole mikään ihme, sillä valmistajalla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Tierra Techillä on edustajia yli 30 maassa, joten kansainvälinen toiminta on laajaa. Laidasta laitaan vaihteleva asiakaskanta tarkoittaa sitä, että pesukoneista on kehitetty helposti muokattavia eri asiakkaiden vaatimuksia ajatellen.

Pesukoneiden valmistamisen lisäksi Tierra Tech tekee myös omaa tutkimustyötä. Säännöllisillä tutkimuksilla varmistetaan, että Tierra Tech -pesukoneiden tekniikka kehittyy myös tulevaisuudessa. Samalla varmistetaan, että asiakkaille löydetään juuri heidän tarpeisiinsa sopiva pesulinjasto.

Ultraäänipesukoneet vaativaan käyttöön

Minkälaiseen käyttöön Tierra Tech -ultraäänipesukone sopii?

Tierra Techin ultraäänipesukoneita käytetään teollisuuden aloilla, mutta ne ovat suosittuja myös laboratorioissa. Tehokkaat ja luotettavat ultraäänipesukoneet sopivat esimerkiksi metalliosien puhdistamiseen, laboratorioiden pesutarpeisiin sekä erilaisiin kunnossapidon tarpeisiin. Valmistajan luotettavuudesta kertoo se, että Tierra Techin pesukoneita on käytetty muun muassa ydinvoimaloissa.

Tierra Tech -ultraäänipesukoneiden käyttökohteita:

 • Autoteollisuus ja kokoonpano
 • Energiateollisuus
 • Laboratoriot
 • Ilmailuala ja huolto
 • Merenkulku ja huolto
 • Elintarviketeollisuus
 • Pintakäsittely
 • Lääketeollisuus
 • Elektroniikkateollisuus
 • Muu huolto ja osien puhdistaminen

Tierra Techin ultraäänipesukoneille löytyy siis monia eri käyttökohteita. Ultraäänen avulla toimivia pesukoneita ei käytetä ainoastaan osien puhdistamiseen, vaan pesukone on usein kannattava valinta myös esineiden pintakäsittelyyn. Erilaiset pinnoitteet tai maali tarttuu paremmin täydellisesti puhdistettuun pintaan.

Tierra Tech ultraäänipesukone

Manuaalinen vai automaattinen pesulinjasto?

Tierra Techin ultraäänipesukoneista voi rakentaa helposti pesulinjaston, joka pystyy palvelemaan suurta kapasiteettia vaativissa käyttökohteissa. Pesulinjasto voidaan toteuttaa manuaalisena tai automaattisena tarpeen mukaan.

Manuaalinen linjasto voi koostua pesu-, huuhtelu- ja kuivausaltaista, joita voi olla linjastossa jokaista yksi tai useampi. Altaissa voidaan käyttää pesukoreja, joita voidaan siirrellä altaiden välillä tai kappaleet voidaan sijoittaa suoraan pesutasolle ulkoisen nostimen avulla. Pesukoreihin perustuvassa ratkaisussa kuljetinrullat tekevät pesukorien siirtelystä helppoa ja sujuvaa.

Automaattinen pesulinjasto voidaan varustella laajasti erilaisiin pesutarpeisiin. Linjasto on automatisoitu, joten siinä voi olla esimerkiksi pyöriviä pesukoreja. Pyörivät pesukorit sopivat erinomaisesti esimerkiksi pienten osien puhdistamiseen.

Automaattisessa pesulinjastossa automatisoidut kuljettimet hoitavat pestävien osien liikuttelun. Kuljetin voi esimerkiksi noutaa pesukorit lastauspisteeltä ja kuljettaa ne pesun jälkeen purkupisteelle.

Laadukas ultraäänipesukone

Muottien puhdistaminen on helppoa ultraäänipesukoneella

Vaativaan teollisuuskäyttöön suunnitellut Tierra Tech -ultraäänipesukoneet sopivat muun muassa muoviteollisuuden muottien puhdistamiseen. Muottien puhdistaminen sujuu ultraäänipesukoneella helposti, sillä ultraäänipesun aikana veteen ja puhdistusaineeseen syntyvät pienet kuplat tunkeutuvat pestävän kappaleen pienimipiinkin reikiin.

Muottien huolellinen puhdistaminen on tärkeää, sillä valumuottien täytyy olla täysin puhtaita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Samalla raaka-aineita ja materiaalia säästyy, kun virheiden todennäköisyys pienenee puhtaiden muottien ansiosta.

Tierra Tech -ultraäänipesukone tarjoaa myös muita etuja muottien puhdistamiseen. Ultraäänipesu on monella mittarilla tarkasteltuna erinomainen tapa puhdistaa muotteja, sillä se on tehokasta, aikaa säästävää ja energiatehokasta.

Ultraäänipesukoneen edut muottien puhdistuksessa:

 • Erinomainen puhdistusteho
 • 80 prosenttia lyhyempi puhdistusaika
 • Energiatehokas puhdistusprosessi
 • Vettä ja puhdistusaineita säästyy
 • Ympäristöystävällinen puhdistustapa

Agitointi tehostaa ultraäänipesua

Tierra Techin yksialtaiset pesukoneet on varustettu N75-mallista alkaen pneumaattisella tasolla, joka tekee pestävien osien liikuttelusta helppoa. Samalla paineilmatoiminen taso mahdollistaa myös agitoinnin pesun aikana.

Agitointi tehostaa ultraäänipesun vaikutusta muodostamalla pestävään kohteeseen huuhteluvaikutuksen. Huuhtelun ansiosta lopputulos on puhtaampi kuin pelkällä ultraäänipesulla. Lika irtoaa kappaleesta tehokkaammin, ja pestävä kohde on ympäröity puhtaalla vedellä koko pesuprosessin ajan.

Tierra Tech -pesukoneita löytyy monipuolisesti

Manuaalisten ja automaattisten linjojen lisäksi itse pesukoneita löytyy montaa eri kokoa erilaisiin tarpeisiin. Yhdellä altaalla varustettu Tierra Tech -ultraäänipesukone sopii hyvin pienempien osien puhdistamiseen.

Suuremmilla ja useammilla altailla varustetut mallit sopivat teollisuuden tarpeisiin, kun pestäviä osia on paljon. Tällaisissa malleissa on mahdollista käyttää automatisoitua pesulinjastoa, kun erilaisia altaita on useampi ja jokaisella pesualtaalla on oma tehtävänsä.

Kannattaakin siis miettiä oman teollisuusalan mukaan, mitä hyötyä Tierra Tech -ultraäänipesukoneesta voisi olla. Tehokas pesukone voi helpottaa monia prosesseja niin teollisuudessa kuin myös huollon tarpeissakin.

Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset