Elma ultraäänipesukoneet - Aqua Clean Oy

Elma ultraäänipesukoneet

Elma Schmidbauer GmbH on saksalainen ultraäänipesukoneiden valmistaja, jolla on yli 60 vuoden kokemus alalta. Laadukas ja taloudellinen Elma ultraäänipesukone valmistetaan Singenissä, Etelä-Saksassa.

Mitä on ultraäänipesu?

Ultraäänipesu tapahtuu johtamalla pesunesteeseen ultraääntä jonka taajuus on yleensä 25-130 kHz. Näin syntyy ultraäänipesu kavitaatio, jolloin pesunesteessä olevien kappaleiden pintaan syntyy pieniä kuplia, jotka aiheuttavat paineiskuja pestävään kappaleeseen. Paineiskut irrottavat tehokkaasti rasvaa ja likaa kappaleista. Pesuneste voi olla pelkkä vesi, mutta pesuaineen ja lämmityksen yhdistelmällä (n. 30 – 80° C) sekä taajuutta vaihtelemalla saavutetaan parempi lopputulos. Ultraäänipesu soveltuu myös vaikeasti puhdistettaville kappaleille (esim. hydrauliikkalohkot), puhdistaen pienimmätkin reiät ja ontelot. Ultraäänipesu on tehokas, ympäristöystävällinen ja taloudellinen.

Tyypillisiä pesussa hyödynnettäviä toimintoja ovat muun muassa:

Ultraäänipesu Degas

toiminnon avulla poistetaan puhdistusnesteestä kaasua, joka haittaa kavitaatiokuplien syntymistä. Kaasuvapaalla puhdistusnesteellä saavutetaan tehokkaampi puhdistus, jolloin pesuaika lyhenee.

Ultraäänipesu Dynamic ja Pulse

korostaa ultraäänitehoa ja auttaa irroittamaan pinttynyttä likaa.

Ultraäänipesu Sweep

vaihtelee ultraäänitaajuutta noin ±2% verran normaalitaajuuden ympärillä, edistää ultraäänen kulkua pesunesteessä

Elmasonic S

Pöytämallinen ultraäänipesukone, laboratorioihin, optikoille, koru- ja kellohuoltoon sekä teollisuuteen ja korjaamoille.

Elmasonic P

Pöytämallinen ultraäänipesukone, soveltuu parhaiten analyyttisisiin ja laboratoriotehtäviin sekä intensiiviseen pesuun teollisuudessa.

Elmasonic xtra TT

  • Pöytämallinen ultraäänipesukone
  • käyttökohteina tuotanto, korjaamot ja huolto.

Elmasonic xtra ST

  • Lattiamallinen ultraäänipesukone
  • käyttökohteina tuotanto, korjaamot ja huolto.

Elmasonic XL

Suurikokoinen ultraäänipesukone, sillä teollisuudessa ei ole vain pienten osien ultraäänipesua!

Elmasteam

Höyrypesuri kellojen ja korujen sekä teollisuuden (Basic-mallit) ja kirurgisten välineiden (Med-mallit) puhdistamiseen ilman kemiaa.

Elmasonic X-tra Line Flex 1 & 2

Moduläärinen lattiamalli. 1-versiossa on yksi allas ultraäänipesua varten, 2-versiossa on yksi pesu- ja yksi huuhteluallas.

Elmasonic X-tra Line Pro & Precision

Pesulinjastot niin normaaleihin kuin puhdastiloihin.

Lisävarusteet

Meiltä saat myös Elma-ultraäänipesukoneisiin tarvitsemiasi lisävarusteita, kuten erikoispesukorit, kehikot, pidikkeet, tuet, kuljetusalustat, äänieristyslaatikot ja kuivaimet

Varaosat

Luonnollisesti autamme myös varaosatarpeiden kanssa – käytännössä varaosia tarvitaan kuitenkin äärimmäisen harvoin.

Copyright © 2020 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset