Elma ultraäänipesukoneet - tehokas ultraäänipesu | Aqua Clean

Elma ultraäänipesukoneet

Elma Schmidbauer GmbH on saksalainen ultraäänipesukoneiden valmistaja, jolla on yli 60 vuoden kokemus alalta. Laadukas ja taloudellinen Elma ultraäänipesukone valmistetaan Singenissä, Etelä-Saksassa.

Elma tuotevalikoimasta löytyy ultraäänipesukoneita pienistä pöytämallin laitteista aina lattialla pidettäviin 255-litran laitteisiin. Pestävät kappaleet sijoitetaan pesukoriin. Pesukori voidaan varustella erilaisilla lisävarusteilla mm. koeputkien ja korujen pesua varten.

Useissa Elman ultraäänipesukoneissa on ominaisuuksia, jotka nopeuttavat laitteen käyttöönottoa ja parantavat pesutehoa. Tyypillisiä pesussa hyödynnettäviä toimintoja ovat muun muassa:

Ultraäänipesu Degas

toiminnon avulla poistetaan puhdistusnesteestä kaasua, joka haittaa kavitaatiokuplien syntymistä. Kaasuvapaalla puhdistusnesteellä saavutetaan tehokkaampi puhdistus, jolloin pesuaika lyhenee.

Ultraäänipesu Dynamic ja Pulse

korostaa ultraäänitehoa ja auttaa irroittamaan pinttynyttä likaa.

Ultraäänipesu Sweep

vaihtelee ultraäänitaajuutta noin ±2% verran normaalitaajuuden ympärillä, edistää ultraäänen kulkua pesunesteessä

Elmasonic S

Pöytämallinen ultraäänipesukone, laboratorioihin, optikoille, koru- ja kellohuoltoon sekä teollisuuteen ja korjaamoille.

Elmasonic P

Pöytämallinen ultraäänipesukone, soveltuu parhaiten analyyttisisiin ja laboratoriotehtäviin sekä intensiiviseen pesuun teollisuudessa.

Elmasonic xtra TT

  • Pöytämallinen ultraäänipesukone
  • käyttökohteina tuotanto, korjaamot ja huolto.

Elmasonic xtra ST

  • Lattiamallinen ultraäänipesukone
  • käyttökohteina tuotanto, korjaamot ja huolto.

Elmasteam

Höyrypesuri kellojen ja korujen sekä teollisuuden (Basic-mallit) ja kirurgisten välineiden (Med-mallit) puhdistamiseen ilman kemiaa.

Elmasonic X-tra Line Flex 1 & 2

Moduläärinen lattiamalli. 1-versiossa on yksi allas ultraäänipesua varten, 2-versiossa on yksi pesu- ja yksi huuhteluallas.

Lisävarusteet

Meiltä saat myös Elma-ultraäänipesukoneisiin tarvitsemiasi lisävarusteita, kuten erikoispesukorit, kehikot, pidikkeet, tuet, kuljetusalustat, äänieristyslaatikot ja kuivaimet.

Kysy lisävarusteista!

Varaosat

Luonnollisesti autamme myös varaosatarpeiden kanssa – käytännössä varaosia tarvitaan kuitenkin äärimmäisen harvoin.

Kysy varaosista!

Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset