Huolto ja varaosat - Aqua Clean Oy

Huolto ja varaosat

Rungoltaan ja levyrakenteiltaan pääosin ruostumattomasta teräksestä valmistetun osienpesukoneen elinkaari on varsin pitkä. Koneessa on kuitenkin paljon kuluvia osia, joiden säännöllinen huolto edistää koneen häiriötöntä toimintaa ja pidentää luonnollisesti koneen elinikää.

Pesukoneessa on kuluvia osia, kuten tiivisteet, suihkuputkien vesipesät, suihkuputkien suuttimet, akseleita, nosto-ovien mekaaniset osat, lämmitysvastukset, pintavahdit, suodatinkorit, pumppujen akselitiivisteet ja valumisventtiilit.  Näiden osien säännöllinen huolto tarkastuksineen takaa pesukoneelle häiriöttömän toiminnan ja sitä kautta parantaa pestävien kappaleiden laatua. 

Meillä on vuosien kokemus teollisuuspesukoneiden säännöllisestä huoltotoiminnasta sekä Suomessa että ulkomailla. Huoltoihin erikoistuneet ammattilaisemme tekevät päivittäin valmistamiemme pesukoneiden huoltotöitä asiakkaidemme luona ja samalla neuvovat ja opastavat asiakkaitamme teollisuuspesuun liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme lisää palveluistamme.

AQUA CLEAN Care-huoltosopimus

Perinteisen, tilausperusteisen huoltopalvelun lisäksi tarjoamme Aqua Clean- ja Sampo Rosenlew-pesukoneille kiinteähintaista huoltosopimusta, jonka avulla pesukoneenne huoltotarpeet voidaan ennakoida ja toimenpiteet ajoittaa liiketoimintanne mukaisesti.

Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset