Raepuhalluskaappi - Aqua Clean Oy

AUER – luotettava kumppani raepuhallustekniikassa

Saksalainen insinööri Paul Auer perusti Paul Auer GmbH:n Mannheimissa vuonna 1947. Yritystä pidetään tunnustettuna korkealaatuisimman paineilmakäyttöisten raepuhalluslaitteiden valmistajana.

AUER logo

Tilaa raepuhalluskaappi meidän kauttamme – olemme Auerin valtuutettu maahantuoja.

Valikoimaamme kuuluu sekä kompaktit manuaaliset raepuhalluskaapit että automaattiset laitteistot. Lisäksi tarjoamme erikoiskoneita, jotka ovat integroitavissa asiakkaan tuotantoprosessiin.

Ota yhteyttä AUER Raepuhalluskaapit (pdf)

PS-sarja

Varustettu nosto-ovella, LED-valaistuksella, kahdella työskentelyaukolla, ohjauspaneelilla, suodattavalla pölynpoistolla, jalkapolkimella ja isolla katseluaukolla. Kompakti mutta tehokas ja helppo lastata.

J-sarja

Varustettu sivuovella, LED-valaistuksella, kahdella työskentelyaukolla, ohjauspaneelilla, suodattavalla pölynpoistolla, jalkapolkimella ja isolla katseluaukolla.

K-sarja

Tarkoitettu suuremmille kappaleille.
Varustettu etu- ja sivuovella, LED-valaistuksella, kahdella työskentelyaukolla, ohjauspaneelilla, suodattavalla pölynpoistolla, jalkapolkimella ja isolla katseluaukolla.

N-sarja

N-sarjan märkäpuhalluskaapit suihkuttavat nestettä (vettä ja rakeita) kappaleille. Menetelmä on hellävarainen ja soveltuu erityisen hyvin mm. esikäsittelyyn ja viimeistelyyn.

Erikoislaitteet

Vakiokoneiden lisäksi tarjoamme asiakasräätälöityjä ratkaisuja. Ota yhteyttä meihin ja keskustellaan lisää!

Copyright © 2024 Aqua Clean Oy
Myynti Huolto Uutiset