Om oss - Aqua Clean Oy

Om Oss

Här finner ni info om oss: vårt uppdrag, värdeerbjudande samt vår filosofi och historia


Vårt uppdrag:

Aqua Cleans uppdrag är att lösa sina kunders problem inom rengöring i sin helhet:

  • Tekniskt
  • Kostnadseffektivt
  • Energieffektivt
  • Minimal miljöpåverkan

Vårt värdeerbjudande:

  • Kvalitet: vår kvalitet- och miljöpolicy är baserad på SFS EN ISO 9001:2015 (kvalitet) och SFS EN ISO 14001:2015 (miljö) standarder.
  • Hastighet: vi har snabb support och korta ledtider
  • Flexibilitet: vi har ett brett standardsortiment med flera tillval och modifieringsmöjligheter, utöver dessa finns även skräddarsydda lösningar
  • Kostnad: våra priser är konkurrenskraftiga och vårt mål är att minimera din Total Cost of Ownership och driftkostnader

Kvalitet:

Vår kvalitet- och miljöpolicy är baserad på SFS EN ISO 9001:2015 (kvalitet) och SFS EN ISO 14001:2015 (miljö) standarder. Vi strävar efter att ha ännu nöjdare kunder och att minska vår miljöpåverkan. Vi förbättrar vår produkt- och servicekvalitet kontinuerligt samtidigt som vi tar ny teknologi i bruk. Utöver detta har vi över 30 års erfarenhet från den internationella branschen och vi har välkända referenser.

Hastighet:

Oavsett vad du behöver, det är viktigt för oss att du ska få snabb och punktlig service från oss och vårt bredda distributions- och servicenät. Detta gäller lika mycket nya anbud, användnings- och on-site support, och maskin- och reservdelsleveranser.

Flexibilitet:

Vi har en platt organisation, en modern produktionsanläggning och vi tillverkar enligt made-to-order principen. Därför kan vi tillverka även de mest komplexa maskinerna inom en rimlig tid. De viktigaste reservdelarna finns i vårt lager med snabba leveranstider, och vi använder ett modern CRM- och ERP-system till planering och uppföljning.

Kostnad:

Vi väljer våra leverantörer noga, utan att uppoffra kvalitet. Våra maskiner är enkla att installera, behöver endast lite service och i de flesta fallen hittar du slitande delar hos en leverantör nära till dig. För oss är det viktigt att du kan undvika dolda kostnader.

Ladda ned

Här kan du ladda ned vår broschyr.

För närvarande finns den på engelska och finska.
För att ladda ned engelska versionen, klicka på länken nedan.

Vill du veta mera? Ta kontakt med oss!

Copyright © 2024 Aqua Clean LTD
Försäljning Service